Αίτηση πιστοποίησης αναπηρίας

Την αίτηση μπορείτε να υποβάλλετε αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω του πληροφοριακού συστήματος “ΕΘΝΙΚΗ ΠΥΛΗ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ”.

Σχετικά με μας

Το «Θεαγένειο» Νοσοκομείο, ένα από τέσσερα ειδικά αντικαρκινικά νοσοκομεία της χώρας, έχει τρεις και πλέον αιώνες συνεχούς προσφοράς στη Θεσσαλονίκη. Ιστορικά το «Νοσοκομείο της Ελληνικής Ορθοδόξου Κοινότητας» της Θεσσαλονίκης λειτουργούσε από το 1743.

Προσβασιμότητα

Το νοσοκομείο βρίσκεται εντός της Θεσσαλονίκης και οι εγκαταστάσεις του είναι ειδικά διαμορφωμένες για την πρόσβαση σε άτομα με ειδικές ανάγκες.

Προσωπικό

Το προσωπικό στο «Θεαγένειο» αποτελείται από πεπειραμένους και καταρτισμένους επαγγελματίες όλων των ειδικοτήτων, που θέτουν ως πρωταρχικό στόχο της εργασίας τους την φροντίδα, τις γνώσεις και την εμπειρία, προς όφελος των ασθενών.

place
ΞΕΝΩΝΑΣ
DSC02633

Εφημερίες Νοσοκομείου

Το Νοσοκομείο εφημερεύει καθημερινά για τους ογκολογικούς ασθενείς του. Οι ασθενείς μπορούν να προσέλθουν, αφού συνεννοηθούν με την κλινική που τους παρακολουθεί

Διεύθυνση

Αλεξάνδρου Συμεωνίδη 2
Θεσσαλονίκη, 546 39

+30 2313301848

Τηλέφωνο επικοινωνίας

theagenio@otenet.gr

Email

Πως να βρείτε το Νοσοκομείο

Για να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας θα χρειαστούμε κάποιες βασικές πληροφορίες. Οι πληροφορίες αυτές θα παραμείνουν στην κατοχή του ΑΝΘ Θεαγένειο για 6 μήνες από την τελευταία επικοινωνία, για τη διασφάλιση της ποιότητας των υπηρεσιών μας.

Σε περίπτωση που έχετε ερωτήσεις ή κάποιο αίτημα σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα, μπορείτε να στείλετε email στο dpo@theagenio.gov.gr και θα απαντήσουμε σε αυτές το συντομότερο δυνατόν και όχι αργότερα από ένα μήνα.

Για να δείτε την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων μας, πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο: Πολιτική  Ιδιωτικότητας και Προστασίας Δεδομένων

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς