Γυναικολογικό Ογκολογικό τμήμα

Σχετικά με το τμήμα

Το Γυναικολογικό Ογκολογικό Τμήμα βρίσκεται στον 5ο όροφο του Νοσοκομείου. Διαθέτει 20 κλίνες οι οποίες διανέμονται σε δίκλινους, τρίκλινους και εξάκλινους θαλάμους.

Η δύναμη της γυναικολογικής ογκολογικής κλινικής εξυπηρετεί ασθενείς από πολλαπλές περιοχές της χώρας τόσο από την Κεντρική, Δυτική και Ανατολική Μακεδονία,όσο και από την Θεσσαλία,την Ήπειρο και τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου.

Ιατρικό Επιστημονικό Προσωπικό

Τσόμπος Κωνσταντίνος

Διευθυντής

Καραγιάννης Γεώργιος

Επιμελητής Α΄

Χρυσανθόπουλος Κωνσταντίνος

Επιμελητής Α΄

Κωνσταντινίδου Ελλίνα

Επιμελητής Α΄

Μακρής Βασίλειος

Επικουρικός Ιατρός

Επίσης το τμήμα διαθέτει και 4 θέσεις ειδικευόμενων ιατρών.

Ειδικές Μονάδες

Η Γυναικολογική κλινική διεκπαιρεώνει τη λειτουργία ειδικών μονάδων. Αυτές είναι το Γυναικολογικό Ογκολογικό Συμβούλιο και το τμήμα Προληπτικού Ελέγχου. Επιπροσθέτως μονάδα κολποσκοπήσεων βρίσκεται υπο στελέχωση προς άμεση έναρξη της δραστηριότητας της.

Δραστηριότητες

Το γυναικολογικό ογκολογικό τμήμα προβαίνει εβδομαδιαίως στη διενέργεια τακτικών και απογευματινών εξωτερικών ιατρείων. Στις κλινικές του δραστηριότητες υπάγονται το διακολπικό υπερηχογράφημα, η λήψη κολποτραχηλικού επιχρίσματος (Pap-Test) και βιοψίες έξω γεννητικών οργάνων και κόλπου/ τραχήλου όπου χρειάζεται. Επιπλέον διεξάγονται επιστημονικά μαθήματα μεταξύ των ιατρών του τμήματος κάποιες φορές μηνιάιως. Τέλος οσον αφορά τα χειρουργεία, η κλινική διεκπεραιώνει ως επι το πλείστον ογκολογικά χειρουργεία. Διενεργούνται ανοιχτές επεμβάσεις (λαπαροτομία)και διακολπικές επεμβάσεις. Επίσης Υστεροσκοπικές επεμβάσεις διεξάγονται όταν χρήζει ιατρικώς και έπεται η εκτέλεση λαπαροσκοπικών επεμβάσεων.

doctor-1

Πρόγραμμα Λειτουργίας

Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία κάθε Δευτέρα – Τετάρτη 9πμ-15μμ

Απογευματινά Ιατρεία κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις 15μμ

Στην κλινική εφημερεύει καθημερινά ιατρός

Είμαστε πρόθυμοι να εξυπηρετήσουμε οποιαδήποτε ασθενή του τμήματος, καθώς και οποιαδήποτε νέα ασθενή για παροχή πληροφοριών.

Τηλέφωνα κλινικής

Email κλινικής

gynaikologiki@theagenio.gov.gr

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς