24/10/2022 | 18:00 | Συμβολική φωταγώγηση του Α.Ν.Θ. «Θεαγένειο», στο πλαίσιο της εκστρατείας Πρόληψης & Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού

Συμβολική φωταγώγηση του Α.Ν.Θ. «Θεαγένειο» στο πλαίσιο της εκστρατείας Πρόληψης & Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού | Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022, και ώρα 6 μ.μ.

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού, το Α.Ν.Θ. «Θεαγένειο» θέλοντας να επισημαίνει τη σημαντικότητα της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης για τον καρκίνο του μαστού, θα πραγματοποιήσει φωταγώγηση του νοσοκομείου στα ροζ χρώματα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης κατά του Καρκίνου του Μαστού.

Η ενέργεια αυτή έχει σκοπό να φωτίσει τη σημασία του προληπτικού ελέγχου αναφορικά με τον καρκίνο, τη στήριξη στις γυναίκες με Καρκίνο Μαστού καθώς και ως ένδειξη αμέριστης ευγνωμοσύνης στους ιατρούς, νοσηλευτές, διοικητικό προσωπικό, σε όλα τα μέλη και προσωπικό του χειρουργικού Ογκολογικού Τμήματος Μαστού του Α.Ν.Θ. «Θεαγένειο» καθώς και ως προς ένδειξη συμπαράστασης και ευαισθητοποίησης του κοινού για την σημαντικότητα της πρόληψης κατά του Καρκίνου Του Μαστού.

Το Α.Ν.Θ. «Θεαγένειο» και η Διοικήτρια του, Δρ. Ευαγγελία Κουρτέλη-Ξουρή, εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στην GP Pharma και Άλμα Ζωής Ν. Θεσσαλονίκης, αποκλειστικούς χορηγούς επικοινωνίας αυτής της δράσης, όπως επίσης και σε όλους όσους συνέβαλαν για να υλοποιηθεί αυτή η τόσο σπουδαία δράση.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς