Οδηγίες μετάβασης στην νέα Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας «Νίκος Κούρκουλος».

Οδηγίες μετάβασης στην νέα Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας «Νίκος Κούρκουλος».

Μπορείτε εύκολα, μέσω του παρακάτω συνδέσμου, να λάβετε οδηγίες αναφορικά με την μετάβαση σας στην νέα αποκεντρωμένη Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας «Νίκος Κούρκουλος» : https://goo.gl/maps/n4s4QfCkiicdTaCd7


Τη διαδρομή από το Α.Ν.Θ. «Θεαγένειο» μέχρι τη Μ.Η.Ν. «Νίκος Κούρκουλος» εξυπηρετεί το λεωφορείο της γραμμής του ΟΑΣΘ Νο11.

Η νέα αποκεντρωμένη Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας «Νίκος Κούρκουλος», ανακατασκευάστηκε και εξοπλίστηκε με δωρεά της κυρίας Μαριάννας Λάτση προς το Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Θεαγένειο» και στεγάζεται σε κτιριακές εγκαταστάσεις της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας στην Πυλαία Θεσσαλονίκης. Εκτείνεται σε 1.800 τ.μ., διαθέτει συνολικά 41 θέσεις χημειοθεραπείας (27 πολυθρόνες και 14 κλίνες). Στον χώρο αυτό υπάρχουν πέντε ιατρεία, καρδιογκολογικό εργαστήριο, αίθουσα αιμοληψιών, μικροβιολογικό και αιματολογικό εργαστήριο, χώρος επειγόντων περιστατικών (shock room), φαρμακείο, χώρος αναμονής συνοδών, τραπεζαρία, αποδυτήρια και άλλοι βοηθητικοί χώροι. Έχει ήδη ολοκληρωθεί η διαμόρφωση ειδικού χώρου για την εγκατάσταση και του δεύτερου ρομποτικού συστήματος διάλυσης κυτταροστατικών φαρμάκων στην Ελλάδα. Το πρώτο ρομποτικό είναι ήδη εγκατεστημένο και σε πλήρη φάση λειτουργίας στη Μ.Η.Ν. «Νίκος Κούρκουλος».

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς