Μήνας αφιερωμένος στην ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και πρόληψη κατά του Καρκίνου Του Μαστού

«Ενημερώσου, Πρόλαβε, Αντιμετώπισε!».

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού (25/10).

Το Α.Ν.Θ. «Θεαγένειο» θέλοντας να επισημαίνει τη σημαντικότητα της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης για τον καρκίνο του μαστού, προχώρησε σε μία σειρά αυτόνομων δράσεων, έτσι ώστε να μπορέσει να συμβάλει στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού.

Μεταξύ αυτών,

Η Διοικήτρια Α.Ν.Θ. «Θεαγένειο», Δρ. Ευαγγελία Κουρτέλη-Ξουρή, βρέθηκε στο “Eπίκεντρο” της συνέντευξης που παραχώρησε στην εκπομπή του δημοσιογράφου Γεώργιου Νικολάου Παπαδόπουλου στην ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Όπου συζητήθηκαν όλα τα θέματα γύρω από τα νέα και δρώμενα του Νοσοκομείου και αξίζει να την παρακολουθήσετε.

 

Παράλληλα, η Προϊσταμένη Διευθύντρια του Χειρουργικού Ογκολογικού Μαστού Α.Ν.Θ. «Θεαγένειο», Χειρουργός Μαστού, Δρ. Ιωσηφίδου Ροδονίκη, βρέθηκε επίσης στο “Eπίκεντρο” της συνέντευξης που παραχώρησε στην εκπομπή του δημοσιογράφου Γεώργιου Νικολάου Παπαδόπουλου στην στην ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Όπου συζητήθηκαν όλα τα νέα και εξελίξεις γύρω από αυτή την νόσο και επίσης αξίζει να την παρακολουθήσετε.

Επίσης Την 20 Οκτωβρίου 2021, το Α.Ν.Θ. «Θεαγένειο» και το Χειρουργικό Ογκολογικό Μαστού με τη Δρ. Ροδονίκη Ιωσηφίδου, Χειρουργό Μαστού, Προϊσταμένη Διευθύντρια του Χειρουργικού Ογκολογικού Μαστού σε συνεργασία με το Ακτινοδιαγνωστικό τμήμα, το Κέντρο Προληπτικού Ελέγχου καθώς και το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ (Παράρτημα Θεσσαλονίκης), διοργάνωσε ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΜΑΣΤΟΥ.

Ενώ ταυτόχρονα , την 25/10/2021,  το Α.Ν.Θ. «Θεαγένειο» με αποκλειστικό χορηγό την GP Pharma, πραγματοποίησε εκστρατεία ενημέρωσης του κοινού στους χώρους εισόδου του Νοσοκομείου.

Όπως επίσης, με αποκλειστικό χορηγό επικοινωνίας την GP Pharma, προχώρησε σε φωταγώγηση του Νοσοκομείου, στα ροζ χρώματα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης κατά του Καρκίνου του Μαστού, θέλοντας να εκφράσει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ιατρούς, νοσηλευτές, διοικητικό προσωπικό, σε όλα τα μέλη και προσωπικό του χειρουργικού Ογκολογικού Τμήματος Μαστού του Α.Ν.Θ. «Θεαγένειο» καθώς και ως προς ένδειξη συμπαράστασης και ευαισθητοποίησης του κοινού για την σημαντικότητα της πρόληψης κατά του Καρκίνου Του Μαστού.

 

Το Α.Ν.Θ. «Θεαγένειο» και η Διοικήτρια του, Δρ. Ευαγγελία Κουρτέλη-Ξουρή, εκφράζουν τις ευχαριστίες τους, σε όλους όσους συνέβαλαν για να υλοποιηθεί αυτή η τόσο σπουδαία δράση.

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς