ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: «Νεότερα Δεδομένα στη Πρόληψη και Αντιμετώπιση του Καρκίνου του Πνεύμονα IV» | 14-16 Οκτωβρίου 2022 | Ξενοδοχείο Electra Palace Θεσσαλονίκη

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε τη διεξαγωγή του συνεδρίου με τίτλο «Νεότερα Δεδομένα στη Πρόληψη και Αντιμετώπιση του Καρκίνου του Πνεύμονα IV» το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 14-16 Οκτωβρίου 2022 στο ξενοδοχείο Electra Palace στη Θεσσαλονίκη.

Η θεματολογία του εν λόγω συνεδρίου αφορά στις πνευμονοπάθειες και στον καρκίνο του πνεύμονα, ως νόσο με υψηλή θνησιμότητα στην σύγχρονη κοινωνία.

Αποφασίσαμε, λοιπόν, να πραγματοποιήσουμε γι’ ακόμα μία χρονιά το Επιστημονικό Συνέδριο με την πεποίθηση πως είναι αναγκαίος ο ανοιχτός και εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ συναδέλφων ιατρών, αναφορικά με το διαρκώς εξελισσόμενο επιστημονικό πεδίο του Καρκίνου.

Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να παρακολουθήσετε τις εργασίες του συνεδρίου και να παρευρεθείτε στην Τελετή Έναρξης την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου.

Θα είναι χαρά και τιμή για εμάς να αποδεχθείτε την πρόσκλησή μας και να σας έχουμε κοντά μας.

 

Με εκτίμηση,

Η Πρόεδρος

Τσιούδα Θεοδώρα

MDPhDMSc, Πνευμονολόγος

Διευθύντρια Πνευμονολογικού Ογκολογικού Τμήματος Α.Ν.Θ. «Θεαγένειο»

Link για το Live streaming του συνεδρίου: https://projector-web.gr/gk/gr/neotera-dedomena-stin-prolipsi-kai-antimetopisi-tou-karkinou-tou-pneumona-iv

file
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς