Εφημερίες Νοσοκομείου

Τηλεφωνικό Κέντρο

Επισκεπτήριο

Εφημερίες Νοσοκομείων

                                          

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

4η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ

ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ»

Αλ. Συμεωνίδη αρ. 2

Τ.Θ.  181 83  -  Τ.Κ.  540 07

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                         Θεσσαλονίκη 11/05/2018

 • Η Διοικήτρια και το Κέντρο Αγωγής Υγείας του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου «Θεαγένειο», στο πλαίσιο εξωστρέφειας και κοινωνικής προσφοράς, σε συνέχεια της εισαγωγικής ημερίδας για την ακαδημαϊκή χρονιά 2017-2018: «Άλλος Τρόπος…. Γονείς και Εκπαιδευτικοί μαζί ερευνούμε, αναζητούμε έναν άλλο τρόπο για την εκπαίδευση», διοργανώνει απολογιστική ημερίδα, με μορφή θεατρικής παράστασης, την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018, στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου, με θέμα πάντα την εκπαίδευση και τίτλο:

  «Φωτεινή επιγραφή σε Ξύλινη Παράγκα» του ακαδημαϊκού, Θανάση Σμοκοβίτη.

  Η θεατρική παράσταση έχει δημιουργηθεί για να τιμηθεί ο ακαδημαϊκός Δάσκαλος, Αθανάσιος Σμοκοβίτης, μέσα από μία πρωτότυπη ψυχοεκπαιδευτική διαδικασία πάνω στο έργο του «Φωτεινή επιγραφή σε ξύλινη παράγκα», όπου οι εκπαιδευόμενοι παιδαγωγοί δε συζητούν για τις αδυναμίες μας, αλλά δρουν, για να τις ξεπερνούν, για να αλλάζουν, με στόχο να γίνουν καλύτεροι εκπαιδευτικοί και καλύτεροι άνθρωποι.

  Οι παιδαγωγοί μετατρέπονται σε ηθοποιούς, ενώ η εμψυχώτρια μετατρέπεται σε σκηνοθέτη. Η παράσταση ενισχύθηκε και υποστηρίχτηκε από εθελοντές μουσικούς, συνθέτες, πολίτες, αλλά κυρίως την ομάδα των εκπαιδευτικών, οι οποίοι ανέλαβαν και τη σκηνογραφία.

  Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

         H ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ

          ΜΑΡΙΑ ΒΛΑΧΟΥ

  -->

  

Φωτογραφίες Θεαγενείου

Copyright 2012 - Theageneio General Hospital of Thessaloniki - Designed and Developed by PbP