Εφημερίες Νοσοκομείου

Τηλεφωνικό Κέντρο

Επισκεπτήριο

Εφημερίες Νοσοκομείων

                                          

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

4η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ

ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ»

Αλ. Συμεωνίδη αρ. 2

Τ.Θ.  181 83  -  Τ.Κ.  540 07

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                         Θεσσαλονίκη 10/05/2018

 • Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται το πρόγραμμα εξορμήσεων της Κινητής Μονάδας Προληπτικού Ελέγχου του Α.Ν.Θ. «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ», με τέταρτο σταθμό το Κιλκίς και το Πολύκαστρο όπου θα βρίσκεται η Κινητή Μονάδα Μαστογράφου του ΑΝΘ Θεαγενείου στις 19 και 20 Μαϊου αντίστοιχα, προκειμένου να γίνει προληπτικός έλεγχος (ψηλάφηση, μαστογραφία, ΠΑΠ-Τεστ) σε γυναίκες της περιοχής.

  Την δράση αυτή στηρίζουν το Νοσοκομείο Κιλκίς, ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας «Άγιος Ευγένιος ο Τραπεζούντιος» καθώς και οι Δήμοι του Κιλκίς και της Παιονίας.

  Ο Νομός του Κιλκίς συμπεριλαμβάνεται στους τέσσερις πρώτους νομούς της Ελλάδος με τα υψηλότερα ποσοστά εμφάνισης καρκίνου και η πρόληψη μπορεί να συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό ώστε ο καρκίνος να διαγνωστεί σε πρώιμα στάδια και να αντιμετωπιστεί έγκαιρα και πολλές φορές επιτυγχάνεται πλήρης ίαση.

  Ο προληπτικός έλεγχος θα διεξαχθεί από κλιμάκιο με γιατρούς και νοσηλευτές του Θεαγενείου, οι οποίοι θα βρίσκονται το Σάββατο 19 Μαϊου στην Πλατεία Ειρήνης του Κιλκίς και την Κυριακή 20 Μαϊου στην Κεντρική Πλατεία του Πολυκάστρου από τις 09.00πμ. μέχρι τις 2.00μμ., όπου προτεραιότητα θα δοθεί σε ανασφάλιστες και οικονομικά αδύναμες γυναίκες.

  Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί ομιλία από την Διευθύντρια του Χειρουργικού Ογκολογικού Μαστού Δρ. Ιωσηφίδου Ροδονίκη, με θέμα την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, στο Κέντρο Πολιτισμού Πολυκάστρου, την Κυριακή 20 Μαϊου στις 11:00π.μ.

         H ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ

          ΜΑΡΙΑ ΒΛΑΧΟΥ

  

Φωτογραφίες Θεαγενείου

Copyright 2012 - Theageneio General Hospital of Thessaloniki - Designed and Developed by PbP