Εφημερίες Νοσοκομείου

Τηλεφωνικό Κέντρο

Επισκεπτήριο

Εφημερίες Νοσοκομείων

                                          

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

4η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ

ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ»

Αλ. Συμεωνίδη αρ. 2

Τ.Θ.  181 83  -  Τ.Κ.  540 07

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                         Θεσσαλονίκη 03/10/2018

  • Η Διοικήτρια και το Κέντρο Αγωγής Υγείας του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου «Θεαγένειο», διοργανώνουν ημερίδα διάχυσης των αποτελεσμάτων έρευνας του προγράμματος: «Ένας άλλος τρόπος για την εκπαίδευση», που εφαρμόστηκε την περασμένη ακαδημαϊκή χρονιά στο πλαίσιο πρόληψης, αγωγής και προαγωγής της υγείας. Γονείς και εκπαιδευτικοί μαζί ερεύνησαν έναν άλλο τρόπο, αποδοτικότερο και παρουσιάζουν σωματικό θέατρο, με θέμα πάντα την εκπαίδευση και τίτλο: «Φωτεινή επιγραφή σε Ξύλινη Παράγκα» του ακαδημαϊκού, Θανάση Σμοκοβίτη.

     Στην ημερίδα θα καταθέσουν την εμπειρία τους η ομάδα παιδαγωγών που συμμετείχε στο πρόγραμμα, κατά τη διάρκεια του οποίου οι παιδαγωγοί μετατράπηκαν σε ηθοποιούς, κατάφεραν να εκτεθούν και τελικά να ξεπεράσουν αδυναμίες τους. Το έργο επιλέχθηκε με σκοπό να τιμηθεί ο ακαδημαϊκός Δάσκαλος, Αθανάσιος Σμοκοβίτης, που απεβίωσε πρόσφατα.    

    Η ημερίδα θα λάβει χώρα στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου, την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018, 18.30-21.00. Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής

           H ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ

            ΜΑΡΙΑ ΒΛΑΧΟΥ

  

Φωτογραφίες Θεαγενείου

Copyright 2012 - Theageneio General Hospital of Thessaloniki - Designed and Developed by PbP